Hoe lang van te voren moet ik Franny Colors boeken?

U kunt Franny Colors altijd benaderen. Bellen of via Whats app is aan te raden. Voor groepen is het verstandig om zeker 2 weken van te voren te boeken, zodat het design nog besproken en eventueel aangepast kan worden.
Uiteraard is lang van te voren boeken altijd handig om er zeker van te zijn dat Franny Colors deze dag voor jouw feest vrijhoudt!

Wat is de maximale afstand die Franny Colors aflegt voor een opdracht?

Franny Colors komt door het het hele land. Zelfs in plaatsen die net over de grens liggen in Duitsland en België. Wanneer ik voor een opdracht langer dan 45 minuten moet rijden (enkele reis) dan reken ik 7,50 per uur voor de tijd die ik in de auto zit (zowel heen als terugreis). De tarieven kunt u vinden in de kolom reiskosten.

Zijn de materialen die u gebruikt hygiënisch?

Na iedere opdracht wordt het materiaal grondig gereinigd met een speciaal hiervoor bedoelde zeep.

Hoe was ik bij mijn kind de schmink van het gezicht?

U kunt het beste een schone washand nat maken en per kwart van het gezicht schoonmaken. De washand tussentijds goed uitspoelen. Vooral niet alles in een keer proberen weg te wrijven. Heeft u nog een pak billendoekjes liggen? Ideaal! Hiermee kunt u het grootste deel al wegvegen. Is toch niet alles weg? Gebruik dan een milde zeep die u normaal ook voor uw kind zou gebruiken. Op make-up reinigingsmiddelen kan de huid reageren.

Staat uw vraag er niet bij? Stel hem gerust en ik zorg dat deze beantwoord wordt en erbij komt te staan.