Uw bruiloft is een bijzonder feest, Franny Colors is zich hier bewust van.

Heeft u veel familie en vrienden met kinderen en wilt u dat deze kinderen er vrolijk geschminkt bijlopen? Dan komt Franny Colors graag langs om de kinderen naar hun wens te schminken. Op bruiloften is 'alles' mogelijk.

Blog Article Figure
Franny Colors onlangs op een bruiloft

Wanneer u Franny Colors wilt inhuren voor uw bruiloft, adviseer ik de tijd ruim in te schatten. Het is fijn wanneer ik iets eerder aanwezig ben, voordat de gasten arriveren, zodat alles klaar staat en ik niet 'in de weg loop'. Een bruiloft is vaak op locatie en de locatie is vaak groot! De kinderen rennen rond en ik wil graag ieder kind de mogelijkheid geven om geschminkt te worden. Ze mogen in de rij staan, maar ze kunnen ook van te voren een nummer krijgen. Deze details zijn allemaal te bespreken.

"Onze bruiloft was in een woord geweldig! Mede dankzij jullie! Wat waren jullie fantastisch zeg. We hebben heel veel complimenten gekregen over het fantastische vermaak en hoe jullie met de kinderen omgingen. Dit heeft ons een hoop zorgen weggenomen. Ik zou niet kunnen bedenken wat we anders hadden gewild, of iets wat jullie anders hadden kunnen doen. Nogmaals hartelijk bedankt voor de goede zorgen!"

Een hoekje waar een aparte tafel voor de kinderen staat is ideaal. De kinderen kunnen hier bijvoorbeeld tekenen of knutselen, ze hebben dan wat te doen en ombeurten kan ik ze bij me roepen om te schminken. Het mag ook een aparte ruimte zijn zodat de kinderen daar lekker kunnen spelen.