Background Image

Kinderfeestje

Met schminken wordt het pas echt een feestje!

Is jouw zoon of dochter jarig?
Franny Colors maakt het feestje extra speciaal. De jarige mag uiteraard altijd als eerste!

Op een kinderfeestje is het natuurlijk hartstikke leuk als iedereen vrolijk of stoer geschminkt is! Mijn advies hierbij is om aan te geven om hoeveel kinderen het gaat. Daarnaast adviseer ik dat u, voor de periode dat de kinderen ombeurten geschminkt worden, een activiteit heeft voor de andere kinderen. Dit kan gewoon vrij spelen zijn, dan mogen ze vanzelfsprekend kijken hoe hun vriendjes of vriendinnetjes geschminkt worden, maar het kan ook handig zijn om ze lekker aan het werk te zetten, zodat ze rustig hun beurt kunnen afwachten zonder het kindje dat geschminkt wordt, wordt afgeleid. Denk hierbij aan een chipsketting rijgen, het beschilderen van t-shirts of een masker maken. Ook voorlezen vinden de kinderen vaak leuk en het kind dat geschminkt wordt kan het verhaal dan blijven volgen.

Blog Article Figure
Foto gemaakt door Marieke Philipsen

Franny Colors geeft de kinderen de mogelijkheid om zelf te kiezen hoe ze geschminkt worden. Het kan praktisch zijn om het aan de kinderen te vertellen zodat ze al kunnen nadenken over hoe ze geschminkt willen worden.

Ga eerst lekker met ze eten!

Als laatste tip: laat de kinderen eerst lekker taart eten of lunchen, kadoos uitpakken en daarna schminken dan is de kans het grootst dat de schmink goed blijft zitten. Ookal zijn bij bijna al mijn creaties voornamelijk de neus en het voorhoofd bedekt, waardoor de mond vrij blijft om lekker te koekhappen enz. Houd er rekening mee dat u geen waterspelletjes NA het schminken gaat doen ;)

“Francis heeft op het verjaardagsfeestje van mijn dochtertje van 5 alle kindjes tot ware prinsesjes en superhelden omgetoverd! Hartstikke leuk voor een kinderfeestje!”

Als indicatie van de tijd geef ik meestal 6 tot 8 kinderen per uur op, waarbij ik afname van minimaal een uur reken. Bij 10 kinderen kunt u toch zeker wel uitgaan van 1,5 uur.

  • Foto's van Marieke Philipsen
  • Prinses
  • Superheld
  • Francis in actie
Background Image

Prinses Door Marieke Philipsen

Background Image

Birthdaygirl blowing out candles Door Marieke Philipsen

Background Image

Hulk Door Marieke Philipsen

Background Image

Francis in actie Door Marieke Philipsen

Background Image

Francis in actie Door Marieke Philipsen

Background Image

Francis in actie Door Marieke Philipsen

Background Image

The Hulk Door Marieke Philipsen

Ook het feestje van je kind vastleggen met prachtige foto's?
Marieke Philipsen gaat graag met mij mee op pad!

'Even snel een foto maken!', 'He? waar is de camera?' Dit hoeft niet meer, Marieke komt met me mee en legt het kinderfeestje voor u vast in wel heel mooi beeldmateriaal! Voor meer informatie over deze combinatie kunt u contact opnemen via de onderstaande wegen.