Bij een opening van een winkel of bij lekker uiteten, is het fijn als er voor de kinderen wat leuks te doen is.

Wanneer er voor de kinderen iets leuks te doen is, zijn ouders eerder geneigd om ook naar zo'n opening of restaurant te komen. Franny Colors stond zo al bij Ziggo in Nijmegen, waar zij ieder jaar een speciale dag voor de kinderen doen. En wanneer je lekker een pannekoek gaat eten bij de Heksendans in Berg en Dal op zondag, heb je grote kans dat Franny Colors aanwezig is om de kinderen te schminken.

de Heksendans in Berg en Dal

Blog Article Figure
Franny Colors bij de Heksendans

Franny Colors heeft niet veel nodig, een tafel met 2 stoelen en een plekje waar de wachtende kinderen kunnen spelen of gewoon kijken hoe de andere kinderen geschminkt worden. De kinderen mogen zelf bedenken wat ze willen worden, maar krijgen vaak extra inspiratie als ze zien wat hun leeftijdgenootjes worden. Doordat ze al een klein praatje mogen maken en in de buurt zijn, vinden de meeste kinderen het minder spannend om op de stoel te kruipen.

Wilt u dat uw feest ook mooi wordt vastgelegd?

Wanneer er een feestelijke opening is, is het leuk om hier later op terug te kijken. Marieke Philipsen maakt prachtige foto's en Franny Colors gaat daarom ook graag met haar op stap.

Blog Article Figure
Franny Colors bij de Heksendans

Maak van uw restaurant of winkel een feestje met Franny Colors, we bespreken samen de details en mogelijke specifieke wensen.