Carnaval is in vele delen van het land niet zomaar een feestje en Franny Colors maakt jou extra speciaal voor dit feestje!

Met carnaval er origineel uitzien? Dat kan! Met carnaval is het mogelijk om bij Francis thuis geschminkt te worden. In verband met de planning is vereist om van te voren een afspraak te maken en van te voren aan te geven hoe je geschminkt wil worden zodat de tijd en prijs duidelijk is vooraf. Er wordt altijd een schatting gemaakt van de tijd en deze wordt van te voren bepaald. Wanneer is deze constructie handig? Wanneer je bijvoorbeeld de kroegentoch van Nijmegen gaat doen, Franny Colors zit in hartje centrum van Nijmegen. Of wanneer je naar de dag van Cuijk gaat en je nog even geschminkt wilt worden voordat je de trein pakt.

Blog Article Figure
Heks

Wil je Franny Colors met carnaval bij jou thuis?

Franny Colors is nooit te beroerd om een stukje te reizen voor haar creaties! Echter is het voor uzelf natuurlijk prijziger wanneer ik langskom en adviseer ik om dit pas te doen bij meerdere personen, 4 of meer, zodat u de kosten kunt delen. Voor groepen is het natuurlijk ideaal wanneer ik langskom en vaak zijn dit meer dan 4 personen. Is uw groep heel groot en bent u bang dat we in tijdnood komen? Geen probleem dan komen we met zijn tweëen!

“Alaaf!!!”

Om er zeker van te zijn dat u voor uw carnaval groep het juiste design heeft, wordt er vooraf een afspraak gemaakt om het design een keer te oefenen. Voor deze afspraak kunt u bij mij thuis komen en zetten we het op, zodat de kleur en het design waar nodig nog aangepast kan worden. Houd er wel rekening mee dat ieder gezicht anders is en dus bij iedereen het gekozen design er anders uit kan zien.