Met Halloween of dia de Muertos is het fantastisch om er mooi uit te zien en vaak lekker onherkenbaar!

In nederland wordt het vaak nog niet zo uitgebreid gevierd als in andere delen van de wereld, maar er zijn zeker leuke feestjes en Franny Colors komt jou graag helpen om er uniek uit te zien. Wanneer het om een groep gaat die geschminkt wilt worden kom ik uiteraard op locatie. Om voor een persoon 'ver' te reizen is prijstechnisch onvoordelig voor u. Maar de klant is koning dus het is wel mogelijk.

Blog Article Figure
Dia de Muertos

Het onherkenbare is vaak het leukste van dit soort feestjes dus we gaan voor een complete gezichtsbedekking zoals op bovenstaande foto te zien is. Zoals u wel verwacht kan dit wat tijd in beslag nemen. Bovenstaande afbeelding duurde al gauw drie kwartier tot een uur. Houd hier rekening mee wanneer u een feestje heeft dat op een bepaalde tijd begint.

Verschillende opties...

Wanneer u alleen zelf geschminkt wilt worden of misschien met een vriend of vriendin, dan kan het goedkoper zijn wanneer u bij mij thuis komt. Zeker omdat ik in nijmegen centraal gelegen woon is het ideaal wanneer u bijvoorbeeld een feestje in de stad heeft. Geeft u zelf een halloween feestje en wilt u dat uw gasten geschminkt worden, dan kom ik uiteraard op locatie.

“Je zag ze gewoon denken, wie is dat???”

Zelf mag u een creatie opzoeken en van te voren opsturen. Ik kan dan kijken of ik alle kleuren heb, uiteraard kunt u kiezen om in een design een kleur aan te passen. Heeft u geen inspiratie dan zal Franny Colors u helpen met suggesties en kunnen we samen tot een mooi design komen.

Blog Article Figure
Halloween